Herfstrit 2017

Beste vrienden

Naar jaarlijkse traditie, nodigt WDA jullie weer uit om massaal deel te nemen aan de Herfstrit!

Voor zij die er al bij waren ; een schitterende ervaring als “kleine jongens” tussen al die grote motoren te kunnen rijden (met de nodige verwondering wederzijds…), voor zij die er nog niet bij waren : een absolute uitdaging om deze jaarlijkse prachtige route volledig uit te rijden.

Laat de afstand je niet afschrikken : zelfs met een 50cc kan je die uitdaging aan.

Concreet : we verzamelen aan het zwembad van Sint-Niklaas om 07u45 = vertrek 08u00 – Hamme en omstreken verzamelt om 08u30 en vertrekt +- 08u45 aan de Hubo in Hamme zodat we allen tegen +- 09u00 in Moerzeke geraken om in te schrijven voor deze prachtige dag.

Zorg in elk geval dat je verlichting in orde is want dan is het al wintertijd en dus vroeger donker… Steek ook voor de zekerheid een beetje reservebenzine in je rugzak (halve liter petflesjes –cola/fanta- zijn hiervoor uiterst geschikt) want onze machientjes hebben nu eenmaal eerder dorst dan die grote soortgenoten….

INSCHRIJVINGEN:

De inschrijvingen gebeuren op de dag zelf in de café’s op en rond het dorpsplein

De inschrijvingsprijs bedraagt € 10 voor de piloten en € 5 voor de duo. Hiervoor krijg je naast een dag motorplezier ook nog een sticker, een drankbonnetje (te gebruiken bij de inschrijving te Moerzeke of op het eindpunt in de sporthal), een lunchpakket met koffiekoeken, chocolade en koffie op het einde van de rit en natuurlijk de deelname aan de tombola.

Wij hopen jullie massaal te verwachten!

https://www.facebook.com/events/398601677222067/?ref=br_rs

HERFSTRIT 2017 NL